Manicure

 

Home

 

Verstevigen eigen nagels / French manicure

 

Gelpolish

 

Manicure

 

NailArt

 

Voeten en Benen

 

Prijslijst

 

Contact

 

 

 

 

 

 

Manicure

Uw handen zijn misschien wel het meest gebruikte lichaamsdeel en tevens uw visitekaartje. Een regelmatige manicurebehandeling is daarom geen overbodige luxe. Geef uw handen de aandacht.

 

Basis Manicure                                                         

Deze behandeling bestaat uit:

                                                                              

  • Vijlen van de nagels
  • Behandeling van de nagelriemen
  • Nagelbadje met verzorgend tablet
  • Polijsten van de nagels
  • HandcrŤme

 

Uw nagels zien er weer netjes en verzorgd uit!

Bij de behandelingen zal ik u advies geven over hoe u thuis uw nagels en handen het beste kunt verzorgen zodat ze ook in topconditie blijven.

 

 

 

Uitbreiding op de Basis manicure:

Paraffinepakking:

Een weldaad voor uw handen! Uw handen worden ondergedompeld in een bad met warme, heerlijk geurende paraffine waarna er een plastic zakje en een handschoen omheen word gedaan. De paraffine trekt in uw huid en opent de poriŽn. Het verzacht de opperhuid en stimuleert de doorbloeding versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel en verzacht de nagelriemen. Na ongeveer 10 min. wordt alles verwijderd en voelen uw handen heerlijk zacht aan.

Een paraffinebehandeling is geschikt voor iedereen die zijn handen wil verwennen. maar ook zeker voor personen met een reumatische aandoeningen en/of droge handen.

 

 

Hand- en onderarmmassage:                                                  

Handmassage is meer dan alleen het masseren van de handen. In je handen zitten reflexzones die in verbinding staan met bepaalde organen en lichaamsdelen. Door het masseren van deze reflexzones wordt energie in je lichaam vrijgemaakt  wat de gezondheid op een positieve manier kan beÔnvloeden. Het maakt je handspieren soepeler en draagt op die manier bij tot het voorkomen van RSI-klachten.

 

 

 

 

 

 

 Voor combinaties zie prijslijst